cazare in predeal neptun

Wiki Article



cazare predeal ase
Casuta pentru doua persoane cu priveliste catre muntii Bucegi și Piatra Craiului. A fost amenajata cu piatra naturala atat in interior cat si in exterior.

De asemenea, cele four săli de mese și terasa vă întâmpină de fiecare dată cu preparate gustoase și băuturi great.

Oricine este interesat de cazare în Moieciu de Sus, trebuie să știe că această zonă turistică este încă un paradis… Află mai multe

twelve miles from Dino Parc in Predeal, Casa Caluco features accommodations with use of a scorching tub. This residence presents use of a balcony and absolutely free personal parking.

Vila Carolyne se află la twenty km de Castelul Peleş și pune la dispoziție o grădină, un lounge comun și o bucătărie comună. Se oferă la locație WiFi gratuit în toată proprietatea și parcare privată.

Casuta pentru doua persoane cu priveliste catre muntii Bucegi și Piatra Craiului. A fost creata cu bucurie in suflet pentru cei treatment doresc sa isi echilibreze trupul si sufletul intr-un loc in care natura, linistea si forma casutei ofera acest lucru chiar si pentru o noapte.

Hotel Iri este situat într-un cadru organic de excepție, la 650 metri distanță față de partia Kalinderu, la 2 km față de telecabina Bușteni - Babele și cu o priveliște încântătoare asupra masivului Caraiman și implicit asupra Crucii Eroilor. Hotelul este de asemenea situat la o distanța de 650 m fata de gara Bușteni. Camerele sunt dotate cu Tv set, minibar și baie privată cu duș. Unele camere oferă vedere panoramică la Munții Caraiman.

And finally, an evaluation Following their vacation, friends tell us with regards to their continue to be. We look for naughty words and validate the authenticity of all guest evaluations just before introducing them to our web-site.

-bucătăria foarte bine dotată cu filtru de cafea și vesela -apartamentul curat și paturile comode -baia bine dotată cazare predeal cu mic dejun inclus cu two chiuvete și cada cu jacuzzi -gazda foarte amabilă -sistemul de securitatea foarte inteligent

Apoi urmează călătoria Când clienții noștri vizitează unitatea de cazare, evaluează insonorizarea camerei, amabilitatea personalului și multe altele.

Apartamentele sunt spatioase,cu multe spatii de depozitare,am ales un apartament la parter calatorind cu un bebe,am avut 2 cazare in predeal nunta balcoane deci vedere pe ambele parti,una chiar spre partie.

Very pleasant employees, near to the slope, great foods at cafe, the room for youths to Enjoy is a good suggestion

CasablancaPredeal dispune de 3 cazare ana predeal apartamente si doua garsoniere cu bai foisor in curte cu bucatarie utilata baie si mese pt sixteen persoane gratar in curte situata in centrul Predealului

There are a number of excellent places to eat all-around town, of various rate ranges but of vezi tot comparable cazare predeal hotel pret superior quality, and also far more frugal alternatives in the few marketplaces obtainable.

Report this wiki page